Выращиваем окру для Вас!

Окра в косметології


Окра (бамія) неймовірно живильна, вона багата такими поживними речовинами, як вітаміни А, С, В, білки, кальцій, калій, залізо, магній, фолієва кислота та інші. Бамія, безумовно, дуже корисна для вашої шкіри, волосся, нігтів, очей і всього тіла!

1. Регенерація шкіри
 
Бамія дуже багата на вітамін С, який є одним з кращих вітамінів проти старіння. Відомо, що в індустрії догляду за шкірою вітамін С стимулює вироблення колагену на шкірі, яка зберігає шкіру без зморшок і робить її більш пружною, підвищуючи її еластичність. Бажаєте продовжити молодість? Регулярно споживайте бамію, щоб шкіра виглядала молодшою!
 
2. Густі довге волосся
 
 З самого дитинства наші батьки вчили нас, що правильне харчування, це запорука здоров'я, а овочі і фрукти, їх невід'ємна частина. А бамія невід'ємна частина здорових локонів волосся. Зелені овочі, як бамія допомагають стимулювати зростання густого довгого волосся, тому що вони багаті на велику кількість поживними речовинами, включаючи антиоксиданти, мінерали та поживні речовини, і містять їх більше, ніж інші рослини.
 
3. Окра як гель для волосся
 
Слиз бамії відмінно підходить для створення власного гелю для волосся! Якщо ви полюбляєте натуральні продукти і речі, то ви, напевно, не утримаєтеся випробувати бамію в цій області, і запевняємо вас, ви ні крапельки не засмутитеся.
 
4. Блискуча шкіра
 
Чи знаєте ви, що деякі з найвпливовіших жінок в світі, такі як Клеопатра з Стародавнього Єгипту і Ян Гуйфей з Китаю, любили є бамію? І у них теж була прекрасна шкіра! Вживання бамії робить вашу шкіру здоровою і сяючою! Вона в надлишку містить поживні речовини, такі як вітамін С, вітамін А, фолієва кислота, кальцій і білок, які сприяють оздоровленню клітин шкіри. Ви також можете нанести окру на обличчя! Така маска надасть вологу в клітини шкіри, роблячи їх м'якими і еластичними.
 
5. Блискуче волосся
 
Є певні види продуктів, які ви їсте, і ваші волосся стає блискучим і більш здоровими! Один з таких продуктів - бамія! Це тому, що бамія містить багато білка, який становить наші пасма волосся і робить волосся блискучим і доглянутим.
 
6. Міцні нігті
 
Хочете міцні нігті? Регулярно додавайте в свою дієту окру - хоча б раз на тиждень обов'язково їжте цю смачну вегетаріанську їжу! А мікро- і макроелементи окри все зроблять за вас!
 
7. Рівна і чиста шкіра, без висипань
 
Слиз в бамії справді дивовижна річ, коли справа доходить до зміцнення кишечника! Вона змащує травний тракт, дозволяючи відходам травлення легко переміщатися по кишечнику для виведення. Як це допомагає позбутися від прищів? Добре прищі у більшості людей насправді є результатом надлишку токсинів, особливо з-за запорів. Допомагаючи усунути відходи належним чином, бамія запобігає викидам токсинів з шкіри у вигляді прищів.
 
 
 
Якщо Ви дійсно турбуєтеся про свій зовнішній вигляд, то просто зобов'язані включити бамію в свій раціон харчування і краси, щоб природним чином поліпшити своє здоров'я і красу!

 

28.07.2019